Liczba postów: 67
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja osobiście uwielbiam eksperymentować z oświetleniem w różnych pomieszczeniach. W kuchni polecam połączenie różnych rodzajów światła - oświetlenie główne, punktowe nad blatem kuchennym oraz dekoracyjne nad wyspą lub stołem. To dodaje charakteru pomieszczeniu i zapewnia odpowiednie światło do pracy oraz relaksu przy posiłkach.
Liczba postów: 74
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Dla mnie kluczową kwestią przy wyborze oświetlenia jest funkcjonalność i design. Ważne jest, aby światło było odpowiednio rozproszone i nie powodowało odblasków. Oprócz tego warto zwrócić uwagę na kolor światła - ciepłe światło sprawdzi się doskonale w strefie wypoczynkowej, natomiast chłodniejsze światło może być lepsze przy gotowaniu.
Liczba postów: 56
Reputacja:
0
Jestem bardzo ciekawy waszych opinii na temat technologicznych innowacji w dziedzinie oświetlenia. Czy słyszeliście może o inteligentnych systemach oświetleniowych, które można sterować za pomocą smartfona? Wydaje mi się to fascynujące, jak nowoczesna technologia wpływa na nasze codzienne życie nawet poprzez tak pozornie prosty element jak oświetlenie.
Liczba postów: 74
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Oczywiście! Osobiście polecam lampy od firmy Philips Hue - mają szeroką gamę produktów, które można dostosować do własnych potrzeb za pomocą aplikacji mobilnej. To naprawdę rewolucja jeśli chodzi o domowe oświetlenie!
Liczba postów: 56
Reputacja:
0
Philips Hue brzmi naprawdę interesująco! Muszę przyznać, że jeszcze nie miałem okazji korzystać z inteligentnego oświetlenia w moim domu. Może czas najwyższy to zmienić... Dzięki za inspirację!